Cine suntem?

Suntem o echipă din Bucureşti. prieteni vechi care au mai lucrat împreună şi înainte de 2016, echipă formată din pasiunea pentru creaţie cinematografică.

Cristi Iancu compune muzică, înregistrează şi editează sunet de peste douăzeci de ani.

Studio B este construit în 2006, un mic atelier de producţie audio care a ajutat mulţi prieteni artişti la început de drum cu o înregistrare profesională, un mix corespunzător, un negativ sau orchestraţie, un voice-over, o coloană sonoră, editare şi înlocuire de dialog, adăugare de efecte sau un track de chitară/bas/keyboard care să dea viaţa unei melodii orchestrate în calculator.

Editarea video profesională a început mai recent, şi include corecţie de culoare, sincronizare şi montaj până la efecte speciale în BMD Fusion şi color grading în Davinci Resolve.

 

Alex Istrate este licenţiat în regie film din 2008, a participat la festivaluri naţionale şi internaţionale de film în perioada facultăţii şi are ani buni de experienţă în posturi naţionale de televiziune, de la operator de cameră şi editor de imagine, producător şi realizator de filme de scurt şi mediu metraj până la producţie şi grafică publicitară.

 

Alex Mihai, regizor şi producător premiat la festivaluri de film independent de scurt metraj, recent intrat în baza de date a IMDB cu “August, prea devreme” este singurul din echipă implicat într-o producţie cinematografică de lung metraj .

 

Ce facem?

Proiectul nostru a început cu intenţia de a produce videoclipuri şi filme de scurt metraj. Competenţele se extind însă în multe direcţii, având şi colaboratori ocazionali atunci când un proiect ne depăşeşte capacitatea:

- Videoclipuri muzicale

- Filme de prezentare, promo, spoturi, trailer

- Filmări de eveniment, streaming

- Editare video, vfx, color grading

- Producţie şi post-productie audio: înregistrări, orchestrare, editare avansată, mix, soundtracks, ADR

- Fotografie de eveniment

- Fotografie de produs

 

Telefon: 0729 111 115 (Cristi Iancu) / 0735 217 746 (Alex Istrate)

E-mail: xtrafilm@mail.com